torstai 5. joulukuuta 2013

PoD!!

Hieman on ollut hiljais eloa tässä blogin puolella, mutta kauheasti ei ole ollut kirjoitettavaakaan, joten en ole viitsinyt rueta väkisten kirjoittelemaan. Eve on vietellyt sairaslomaa melkein kuukauden ajan mystisen sairauden takia. Eve rupesi kuukausi sitten aristelemaan mahaansa ja viikko tästä löysimme tallin omistajan kanssa mahan alta nyrkin kokoisen nestemäisen patin. Eve oli huomattavasti kipeä, koska karsinassa oli aina aamulla urat, kun Eve oli rampannut ees taas. Lantakin oli sekoittunut aina pitkin karsinaa, vaikka yleensä Eve on todella siisti. Soittelin siinä sitten eläinlääkäreille ja tutuille, joista kukaan ei osannu sanoa mitään miksi tamma mahaa aristaa. Ell kävi sitten ottamassa näytteet, joista katsottiin olivatko tulehdusarvot koholla.

 Tuloksista näki, että hepalla pitäisi kaikki olla ihan hyvin, vaikka selvästi sillä ei ollut. Lopulta sain varattua klinikka ajan tämän viikon maanantaille. Sinne asti emme kuitenkaan koskaan päässeet, kun yhtäkkiä patti hävisi ja Even mahan aristukset loppuivat siihen ja tilalle tuli kauhea kiima. Päätimme sitten olla menemättä klinikalle, kun heppa oli ihan kunnossa. Eläinlääkäri kävi vielä myöhemmin tarkistamassa ja rokottamassa Even. Ilmeisesti kyseessä oli ollut jonkinlainen hormoonihäiriö, jota yksi hevosiin erikoistunut eläinlääkäri epäilikin. Jos sama toistuu uudestaan pitää heppa viedä klinikalle ja sen jälkeen katsoa mitä asialle voisi tehdä. Pikku hiljaa ruetaan ensi viikolla liikuttelemaan heppaa, jos pääsisimme pikku hiljaa taas päivä järjestykseen. 

Pitää tähän loppuun vielä hieman mainostaa itseä. :) Työkaverit saivat hienosti minut pakotettua paikalliseen "malli" kisaan ja olisihan kiva, jos mahdollisimman moni kävisi minua äänestämässä, että en ole turhaan lähtenyt nolaamaan itseäni sinne. :D En nimittäin todellakaan tunne itseäni miksikään malliksi, mutta kokemuksen kannalta ihan kiva varmaan käydä tuolla vähän käppäilemässä. On tässä kyllä kerennyt monet kerrat miettiä, että mitä on tullut tehtyä, mutta ainakin saan pitää työpaikkani kun tuonne lähdin. Työnantaja nimittäin uhkasi, että antaa minulle potkut, jos ei saa ilmoittaa minua kilpailuun. ;) Vitsillä toki! Ja jos lukijat eivät tunnista minua, niin kilpailen numerolla 7. :) Tämä kyllä saa jäädä viimeiseksi "malli" hommaksi, vihaan nimittäin olla kameran edessä, kun olen niin paljon tottunut olemaan sen takana. :D


Ja siinä linkkiä -->  http://www.hiekkadyyni.fi/tapahtuma841

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti